خورش فسنجان ساناز مینایی
سه شنبه, ۳ مهر ۱۳۹۷، ۰۵:۵۰ ب.ظ
خورش فسنجان مجلسی
خورش فسنجان رزا منتظمی
خورش فسنجان از قدیمی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است. مواد اصلی خورش فسنجان گوشت ، گردو و رب انار هستند. خورش فسنجان اصالتا یک خورش گیلانی است. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورشت فسنجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم خورش فسنجان | |
گوشت مرغ | ۴ تکه |
مغز گردو | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
رب انار | ۴ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۲ عدد |
روغن مایع | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
- ۹۷/۰۷/۰۳